> agenda

Agenda

 
6 april 2020, 20:00 uur

Dialoog over bevrijding

Doopsgezinde Kerk, Witmarsum

Betekenis bevrijding
Wat betekent bevrijding in ons huidige leven, in onze ontwikkeling, in ons samenleven met anderen in kleiner en groter verband? Waarvan willen we ons bevrijden en wat verwachten we daarvan? Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal! Uw eigen verhaal. Hoe speelt bevrijding een rol in uw leven? Wat heeft bevrijding u gebracht? Wat bent u kwijtgeraakt? Waarvan zou u bevrijd willen worden?

Aan tafel!
In een gesprek met ongeveer 8 tot 10 personen aan één tafel willen we u de ruimte geven uw verhaal te vertellen en te luisteren naar de verhalen van anderen. Misschien komen we iets op het spoor dat we delen of hoor je jezelf iets vertellen wat je nog niet zo verteld hebt. Een boeiend en open, een bevrijdend gesprek.

De dialoogtafel is een methode om met elkaar in gesprek te gaan. Je mag je eigen verhaal vertellen, maar je bent er ook om te luisteren naar de ander. Zo ontdek je vaak nieuwe mogelijkheden.

Aan de dialoogtafel kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Er is ruimte voor een luisterend publiek, dat ook uitgenodigd kan worden om hun eigen verhaal te dele.

Doet u mee?
U bent op maandag 6 april van harte welkom in het gebouw van de Doopsgezinde Gemeente aan de Arumerweg 38. De start is om 20.00 uur, het slot om 21.30 uur. Deelname is gratis. Opgave: bij Gerke Terpstra 06 20412320 of Flora Visser (0515) 232415 of een mail naar dialoogtafelwitmarsum@gmail.com

dialoog bevrijding


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente De Lytse Streek
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl